Lenkille lähtö tänä aamuna meinas tihkoo ihan sitte huolella. Ei olis huvittanut millään vetää juoksuvaatteita niskaan ja juoksukenkiä jalkaan.Ja lähtöä sain venytettyä kolmen kahvikupillisen verran. Ainahan sanotaan ettei lenkkeilystä yms. kannata tehdä pakkopullaa. Mun tapauksessa asia vaan on niin, että se on vaan pakko! Koska tiedän, kuinka energisen olon saan koko päiväksi tuon aamulenkin ansiosta. Päivä lähtee ihan eri tavalla käyntiin kuin viikoilla, jolloin en aamulla juoksemaan pääse.

Aamulenkit tulee vedettyä joka toinen viikko ja pyrin käymään joka aamu juoksemassa, paitsi sunnuntaisin (joka on pyhitetty ainoastaan levolle, perheelle ja yhdessä touhuamiselle), tuon 8 kilometrin lenkin joka meidän pikkukylän kiertää ympäri. Matka taittui tänä aamuna jo 35 minuutissa. Lenkkikaverina tietty miehen koira joka tänään osottautu hyvin rasittavaksi tapaukseksi jälleen kerran tottelemattomuutensa takia, neidille kun on vielä vähän epäselvää kuka määrää ;) Ja vauhtia ylläpitämässä Polarin sykemittari sekä tietty NRJ:n  Anssi, Renne ja Elina ;). Sykkeet nostin tänään 174, pidin siis huolella vauhtia yllä tuohon entiseen 164 verrattuna. Tuli ihan huolella hiki tuolla aamuauringossa juostessa :) .

Aamulenkin jälkeen aamupalat nassuun kera Cla, omega 3, vihreä tee, maitohappobakteeri ja sinkki. Aamupala koostuu hyvin pitkälti aina samoista ruoka-aineista joita ovat kaurahiutaleet, raejuusto ja sokeriton, vähäkalorinen mehukeitto. Ja on sitten hyvää vaikka alkuun olin hyvinkin skeptinen.

Eikä tuossa ole vielä kaikki lisäravinteet mitä päivän aikana tulee nassuun vedettyä. Massilta odottelen pakettia josta pitäisi löytyä burnereita joita aloitan testaamaan. Edelliset burnerit kun tekivät musta vaan raivoavan hirviön :D Eivät siis lainkaan sopineet mulle.

Mieskin lähti hetki sitten työmaalle ja mulla olis edessä siivouspäivä. Torstai on päivä jolloin siivotaan joka paikka, maanantaina siivotaan sitten taas miehen lasten jäljet pois viikonloppu vierailun jäljiltä ;) Saanpahan kummasti hyötyliikuntaa!

Tänään saakin sitten muuten ottaa rauhassa. Treenailen oikeastaan vain kotosalla painojen kanssa ja lisäilen tänne treeniohjelmiani myöhemmin. Eilen oli olkapää+hauis+käsi -päivä ja tänään saisi tehdä sitten taas vatsat. Muuten pyhitän koko päivän siivoukselle ja lapsille.

Tytär oli todella onnellinen koulusta tullessaan 8.kertotaulun mennessä ekalla läpi. Mutta kyllähän sitä eilen jankattiinkin! Likka + muut mukulat saavat rahkamurupiirakkaa ruoan jälkeen palkinnoksi huoneen siivouksesta + hienosti menneestä kertotaulukokeesta. Minä vedän sitten maitorahkaa ja mansikoita :)


~ Risse